Hej på er. Nu börjar vi krypa oss närmare september och för mig är det en riktig mysmånad. Jag älskar att se träden skifta färg och absolut ingenting emot både lite kyligare och klarare luft, även om vi brukar ha ljuvliga brittsommardagar i Skåne. På kvällen känns det helt ok att tända upp ljus och jag ser faktiskt fram emot att få plocka fram lite sköna boots och färgglada skjortor/tunikor. Jag passade ju på att handla en hel del plagg i somras men då de var långärmade så var det ju inte riktigt läge att sätta på sig dem haha.

Vi handlade hem en massa mat igår och det känns skönt att kylen är full igen. När jag låg hemma i torsdags och fredags så fanns definitivt inget att äta och aldrig har jag väl längtat efter bröd som jag gjorde då. Den här veckan kommer vi bland att äta kimchistekt ris och ägg, kokt torsk med äggsås och så blir det en härlig shepherd´s pie. Det kan bli recept som hamnar i nästa veckas veckomatsedel.

Mjölkfri måndag den 27 augusti

Spagetti med superenkel köttfärssås

Mjölkfri tisdag den 28 augusti

Torsk med ägg- och kaviarkräm

Mjölkfri onsdag den 29 augusti

Pizza

Mjölkfri torsdag den 30 augusti

Sjömanskyckling

Mjölkfri fredag den 31 augusti

Kotlett med svampfräs, wokad pak choi och örtris