God morgon denna sköna söndag och i och med det så ligger matsedel för vecka 36 uppe. I dag kommer vi att fira Emma eftersom hon anlände sent från Kroatien natten mot idag, så det blev inget födelsefirande igår. Jag förberedde en chokladtårta igår som definitivt inte är något för den som tänker på figuren och den doftade rent himmelskt. Får se om den smakar lika gott – i så fall kommer den upp på bloggen. Det är ju inte alltid som experimenten lyckas, eller som min man brukar säga. Det här var gott, men du behöver inte servera det flera gånger… Då vet man definitivt att det är en flopp 🙂

Veckan som passerat har varit bra och jag har äntligen kommit igång med träningen igen. Det gäller att lägga in rutiner som går att hålla och jag hoppas nu att jag inte börjar slarva igen. Jag mår så mycket bättre av att träna ett kort pass varje dag.

Förresten, har  du testat ett nytt bredbart mjölkfritt bordsmargarin? Det är gott men jag tycker det är alldeles för dyrt, 106 kr/kilo. Ett litet varningens ord bara – är du jordnötsallergiker så måste du se upp då man återkallat en sändning eftersom man hittade spår av jordnötter i det. Du kan läsa mer här.


Mjölkfri måndag den 3 september

Spagetti med köttfärssås

Mjölkfri tisdag den 4 september

Torsk med kaviarsås och kokt potatis

Mjölkfri onsdag den 5 september

Vegetariska köttbullar med råstekt potatis

Mjölkfri torsdag den 6 september

Kålpudding

Mjölkfri fredag den 7 september

Kycklingfärsbiffar med spenat och en härlig grönsallad