Vilken fantastisk vecka och helg det har varit. Jag tycker att man blir så mycket piggare när solen skiner och att kunna sitta ute länge i september månad är helt fantastiskt. Vi hade kalas för Emma igår och temat var afternoon tea med rosa bubbel. Jag måste börja sortera bland mina anteckningar och få rätt på recept och bilder men jag kan berätta att jag bland annat bjöd på en fantastisk mjölkfri äppelcheesecake, laxsnittar och en massa annat smått och gott. Håll utkik på bloggen – eller facebook alternativt instagram – för där lägger jag upp en blänkare när recepten kommer.

teaparty01


Mjölkfri måndag den 5 september 2016

Falukorv med purjolök och potatismos. Serveras med ruccolasallad, tomat och gurka.

Mjölkfri tisdag den 6 september 2016

Chili/citron/ingefärslax med broccolimos

Mjölkfri onsdag den 7 september 2016

Ugnspannkaka med fläsk, lingon och rårivna morötter

 

Mjölkfri torsdag den 8 september 2016

Grön ärtsoppa med smörgås

Mjölkfri Fredag den 9 september 2016

Köttfärs med täcke av potatis- och palsternacksmos

 

Spara

Spara

Spara