Hej – nu ligger mjölkfri matsedel för vecka 37 uppe. Hoppas att allt är bra denna söndagsmorgon och att du har haft en skön helg. Visst går dagarna fort? När den här veckan har passerat är vi redan inne i andra halvan av september och jag hänger inte riktigt med. Vi har haft en rätt intensiv helg (mer om detta kommer senare idag då jag hunnit skriva ned det) så idag planerar jag att göra absolut ingenting. Men det brukar ändå sluta med att det inte blir som jag tänkt men jag har i alla fall intentionen att inget göra… Jag kommer väl ur pyjamasbyxorna först framåt kvällen då jag ska iväg och fixa naglarna. Nej, nu ska jag äta frukost. Ha det gött.


Mjölkfri måndag den 11 september

Korvpytt med purjolökssås och stekt ägg

Mjölkfri tisdag den 12 september

Ugnsbakad lax med spenat, ärtor och kokt potatis

Mjölkfri onsdag den 13 september

Kycklingwok

Mjölkfri torsdag den 14 september

Hokisoppa med wasabiärtor

Mjölkfri fredag den 15 september

Mango Chutneybiffar med potatismos