God morgon. Så börjar september månad rulla mot sitt slut och jag som trodde att saker och ting skulle börja lugna ned sig, börjar inse att tempot ska höjas ytterligare.

I oktober kommer vi äntligen att få ha vår efterlängtade släktträff så det blir en lång tripp norrut. Det ska bli så jättekul att få träffa alla igen och att få återknyta kontakten med alla mina kusiner. Sedan väntar eventuellt en tripp till Belgien, jag ska beta av några styrelsemöten, det blir mässa i Jönköping och samma helg ska jag också iväg på galamiddag i Göteborg. Och jag äger ingen galaklänning.  Hjälp! Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig men jag måste börja surfa runt och hitta något, för det vete sjutton om jag hinner ut. Och mitt i alltihopa ska jag försöka ta det lugnt efter att jag varit inne på sjukhus efter att ha blött näsblod i 12 timmar. Det såg ut som ett slakthus hemma och jag var väl inte riktigt fräsch då….  Men det är bättre nu, ska bara försöka hitta någon form av balans hahaha.

Sköt om er och ha en riktigt go söndag. Vi ska åka iväg på utflykt till äppelriket.

Mjölkfri måndag den 24 september

Frikadeller med persilja i tomatsås

Mjölkfri tisdag den 25 september

Torsk med chorizo och ärtröra och råstekt potatis

Mjölkfri onsdag den 26 september

Pannbiff med rödlök och blomkålsmos

Mjölkfri torsdag den 27 september

Köttfärssoppa med rotselleri

Mjölkfri fredag den 28 september

Pad Thai