Vi tillbringade lördag eftermiddag med att städa ur och tömma sovrummet. Jösses vad prylar man har och herregud vad det samlas damm under sängen. För att inte snacka om bakom sängen. Det är ju inte lätt att komma åt bakom huvudgaveln och det måste vara evigheter sedan jag dammsög där. Äckligt. Och det sover man i. Jag ryser bara jag tänker på det! När man ser rummet i sin gröna helhet så inser jag hur gammal tapeten är. Jag får som sagt tacka katten istället för att banna honom. Hade han inte käkat upp ena väggen så hade vi väl aldrig kommit till skott. Så tack Felix, men gör inte om det!

Vackra Felix som inte tycker om kamerablixten

När vi tömde byrålådan så påstod min man att jag har för många jeans (jag rullar ihop dom och man får plats med hur många som helst i en låda). Det är tur att han inte såg jeansen som hänger i garderoben… Jag har också lagt ut en del prylar för loppisförsäljning och det känns bra att de kommer till användning än att man bara åker och slänger dom.

Nu ska jag sätta mig och beställa hem lite mattor. Ha en fortsatt skön söndag.


Mjölkfri måndag den 25 september

Ugnsbakad grillkorv med potatismos

Mjölkfri tisdag den 26 september

Laxpudding

Mjölkfri onsdag den 27 september

Potatisbullar med bacon
Gör en extra stor laddning potatismos på måndagen. Vispa ned ett ägg i det kalla moset när du ska göra potatisbullar. Forma till biffar, vänd eventuellt i ströbröd och stek knapriga.

Mjölkfri torsdag den 28 september

Kokt kyckling med curry och ris

Mjölkfri fredag den 29 september

Fylld ytterfilé med rotsaker