Första oktober idag och 12 veckor fram till jul (ifall någon känner för att få igång den berömda stressen inför jul). Jag sitter i soffan och försöker piggna till och snörvlar högljutt men det är ingen som tycker synd om mig haha. Blä, är inte roligt att vara förkyld och jag saknar min vanliga energi. Allting har stannat upp här hemma och det är som det är. Förhoppningen är att tapeten kommer upp nästa vecka och att vi sedan kan flytta in i vårt sovrum igen till helgen. Det ska bli så mysigt så!

Innan allt flyttas tillbaka igen ska jag gå igenom alla klädlådor och nu ska allt som jag inte använder tas bort och lämnas till klädinsamling. Jag har till exempel haft en balklänning hängande i garderoben från tidigt 80-tal när jag var på bal i USA och med fingerräkning kan jag konstatera att klänningen är 30 år gammal (jösses) och fullständigt omodern med puffärmar. Som pricken över i så är den också citrongul. Jag  och gult går liksom inte ihop så jag vet inte vad jag tänkte på. Jag måste ha sett ut som en citronbakelse.

Jag ska snart  sätta mig och göra en lunchmeny inför kommande arbetsvecka. Vi har möjlighet att köpa färdig lunchmat på jobbet men jag tycker det är absolut enklast att ha med mig egen mat. Dels slipper jag oroa mig för att maten innehåller mjölk (det här med laktosfri kontra mjölkproteinfritt är visst svårt för andra att förstå) och dels så är det bra mycket billigare. Vi har som mål att spara rätt mycket pengar inför kommande Japanresa och då får man dra sitt strå till stacken. Ha en skön söndag. Det ska jag försöka ha 🙂


Mjölkfri måndag den 2 oktober

Pastalåda med korv och squash

Mjölkfri tisdag den 3 oktober

Torsk med citronskum och potatispytt

Mjölkfri onsdag den 4 oktober

Falafel

Mjölkfri torsdag den 5 oktober

Kycklingsoppa med tortillachips

Mjölkfri fredag den 6 oktober

Kotlettrad med äppelsås och ugnsbakade rotsaker