Tack för att ni har tålamod med mig när tiden springer ifrån mig. Jag hade  planerat att veckomatsedeln skulle komma upp i morse, i vanlig tid, men så försov jag mig och eftersom jag också har en deadline på ett pågående projekt  så fick jag prioritera. Jag har i alla fall hunnit vara iväg och köpa ny systemkamera så nu kan jag fotografera till bloggen igen. Jippi. Ha en fortsatt skön söndag på er så hörs vi igen nästa vecka.

kulturen16


Mjölkfri måndag den 3 oktober 2016

Korv Stroganoff och ris med tomatsallad

Mjölkfri tisdag den 4 oktober 2016

Fiskgratäng med spenat och pressad potatis

Mjölkfri onsdag den 5 oktober 2016

Potatisbullar med bacon, strimlad vitkål och lingonsylt
När barnen var yngre gjorde jag en sats potatismos som jag sedan formade till bollar, plattade till och vände i ströbröd innan de stektes i mjölkfritt margarin.

Mjölkfri torsdag den 6 oktober 2016

Thai Kycklingsoppa med ris/matvete

Mjölkfri Fredag den 7 oktober 2016

Pulled pork med grönsaker och sötsursås i pitabröd