Idag är det nästan exakt ett år sedan jag gjorde min popcornsoppa så den ska självklart vara med i veckans mjölkfria matsedel. Inspirationen är hämtad från den fantastiska soppa vi bjöds på i Polen och det är också det sopprecept som har lockat allra flest besökare. Kul. Jag älskar popcorn som är ett av mina favoritsnacks. Enda nackdelen är att det alltid fastnar skal i tänderna men det är smällar man få ta, eller hur? Det var faktiskt ett bra tag sedan jag åt popcornsoppa så jag får nog ta och göra det nu i veckan. Vi äter rätt mycket soppa under den kalla och mörka årstiden och jag tycker det är så lätt att variera sig. På vår och sommar äter jag gärna lätta grönsakssoppor men när det blir lite kallare vill jag ha lite mustigare, tjocka soppor. Gillar du soppa?


Mjölkfri måndag den 9 oktober

Korv med stuvade morötter

Mjölkfri tisdag den 10 oktober

Fiskbullar med citronsås och rårakor

Mjölkfri onsdag den 11 oktober

Potatisrullar med sojabönor och chilisås

Mjölkfri torsdag den 12 oktober

Popcornsoppa

Mjölkfri fredag den 13 oktober

Grillade kycklingben med bulgur