Jag har känt mig otroligt lat i helgen – bara tagit hand om mig själv och har fått en himla massa sömn. Så skönt. Inte ens katten har fått upp mig tidigt på morgonen utan jag har bara sovit gott. Skönt. Nu är jag redo inför allt som komma skall i veckan. Jag har en massa spännande som händer under oktober och i november så väntar vår resa till Versailles i Frankrike. Ska bli så kul och kommer att få användning för min nyinköpta kamera. I fredags kväll bakade jag en helt otrolig äppelkaka och receptet kommer imorgon. Håll utkik för jag sticker verkligen ut hakan när jag kallar den drottningmoder till alla äppelkakor.

appelcake01


Mjölkfri måndag den 10 oktober 2016

Stuvad vitkål med stekt korv och rårivna morötter

Mjölkfri tisdag den 11 oktober 2016

Stekt torskfilé med falsk remouladsås och potatis
Blanda några matskedar bostongurka med en burk ifaiche.

Mjölkfri onsdag den 12 oktober 2016

Korv stroganoff med färgglad bulgur
Stek korv tillsammans med lök. Blanda i en burk pastasås.
Koka bulgur enligt anvisning på paketet och i slutet av koktiden tillsätter du halverade tomater och strimlad paprika.

Mjölkfri torsdag den 13 oktober 2016

Torsdagssoppa med smörgås. Pannkaka med sylt.

Mjölkfri Fredag den 14 oktober 2016

Grillad kycklingben med gurksås och klyftpotatis