I dag ville jag verkligen inte gå upp utan jag travar fortfarande omkring i pyjamas och morgonrock vilket inte är likt mig även om klockan bara är halv tio. Helg som vardag brukar jag vakna vid fem-sex och efter en snabb dusch så är jag redo för allt vad dagen kan erbjuda, men så är inte fallet idag. Jag har massor av tvätt som ska strykas, email som legat sedan i tisdags och som ska besvaras så det får bli en dag idag då jag tar hand om en massa måsten. Hur ser din dag ut?

Jag gjorde ett grymt gott bröd igår och jag förvånade verkligen mig själv för är det något som jag inte kan så är det att baka bröd – men det här var så lekande lätt så inte ens jag kunde misslyckas. Håll utkik, för jag ska försöka få upp det under dagen.

I veckans matsedel så bjuder jag på tacos på fredag. Ett tips är att göra din egen tacokrydda (recept i länken till fredagens meny). Det blir så mycket godare och tar inte många minuter att blanda ihop.


Mjölkfri måndag den 16 oktober

Kabanossgryta med röda linser

Mjölkfri tisdag den 17 oktober

Torsk med broccoli och sojabönspuré

Mjölkfri onsdag den 18 oktober

Kyckling Enchiladas

Mjölkfri torsdag den 19 oktober

Köttfärssoppa med rotselleri

Mjölkfri fredag den 20 oktober

Tacofredag