Jag har varit helt slut sedan jag kom hem från mässan natten mot lördag och igår blev inte många knop gjorda. Det känns som om jag blivit överkörd av en bandtraktor och det enda vettiga jag fick gjort igår var att få massage och sedan blev jag upptejpad på axlarna så jag förhoppningsvis slipper att nerven hamnar i kläm. Men det har varit en fantastisk vecka och jag fullständigt älskar mitt nya jobb. Är så glad för alla goa kolleger. Ha en fortsatt skön söndag på er. Jag ska börja packa upp väskan nu.

applen


Mjölkfri måndag den 24 oktober 2016

Pepparbiff med mojo rojo och rotfrukter

Mjölkfri tisdag den 25 oktober 2016

Fiskpinnar med kokt potatis och remouladsås
(Dela torskfilé och vänd den i ägg, vetemjöl och ströbröd. Stek i mjölkfritt margarin.
Till remoouladsåsen blandas majonäs, Ifraiche, bostongurka och dill)

Mjölkfri onsdag den 26 oktober 2016

Pizza
Välj en valfri pizza – en white pizza eller en vanlig 🙂 . Jag serverar pizza med en generös grönsallad istället för vitkålsallad

Mjölkfri torsdag den 27 oktober 2016

Popcornsoppa med smörgås

Mjölkfri Fredag den 28 oktober 2016

Baconasagne med en sallad på granatäpple, grönsallad, tomater, gurka

Spara

Spara

Spara

Spara