Hej. Allting bra? Jag har just kommit hem från en lång, skön söndagspromenad och det var så härligt att komma ut en sväng och röra på sig. Regnet strilar sakta men luften är så klar att inandas och jag absolut älskar att se löven skifta i färg. Varje årstid har sin tjusning och just hösten är så speciell med alla vackra färgskiftningar.

Vi har haft fullt hus i helgen och jag var tidigt uppe i morse och fixade amerikanska pannkakor, ägg och bacon, massor av gott pålägg och så spröda, varma franskbrödbullar. Det är inte ofta vi sitter ned och äter gemensam frukost så därför var det extra speciellt att göra det idag, äta, prata och bara njuta.

Kalkonmiddagen igår blev en stor succé och jag ska försöka kika in igen i eftermiddag med recept på vår fantastiska efterrätt. Och veckans bild får illustrera att jag krypit omkring och testat det macro-objektiv som Nicklas gav mig när jag fyllde år. Ha en fortsatt skön söndag


Mjölkfri måndag den 23 oktober

Korvlåda med rosmarin

Mjölkfri tisdag den 24 oktober

Cashewnötspanerad torsk med tomat- och avokadsås

Mjölkfri onsdag den 25 oktober

Köttbullar med potatismos, sås & lingonsylt

Mjölkfri torsdag den 26 oktober

Chicken Thai Soup med en twist

Mjölkfri fredag den 27 oktober

Fläskfilélåda