Godmorgon. Jag ska snart snöra på mig skorna för en frisk morgonpromenad och därefter väntar ett par timmars styrelsemöte. Efter det beger vi oss kanske ut på ett shoppingcenter, men vi får se, dagen är lång. Nästa vecka har inte börjat ännu, men jag ser redan fram emot fredag då vi ska få återse Cabaret Candy Club igen. Det ska bli så kul! Jag har stora förväntningar på föreställningen som var helt underbar förra året. Det är kanske inte helt fel att veckans bild får illustrera förra årets toppenföreställning.

Titta in igen i eftermiddag för då lägger jag upp årets första julrecept.


Mjölkfri måndag den 6 november

Äggstanning med prinskorv

Mjölkfri tisdag den 7 november

Fiskpinnar med kokt potatis och remouladsås

Mjölkfri onsdag den 8 november

Fläskytterfilé med broccoli och senapssås och kokt ris

Mjölkfri torsdag den 9 november

Dillkött med kokt potatis

Mjölkfri fredag den 10 november

Ajvarkyckling med bulgur