Godmorgon sköna söndag. Är allting bra så här på förmiddagen. Jag har legat ett par timmar och betat av x antal kriminalprogram (vaknade klockan halv fem) men nu är det dags att starta dagen ordentligt med äggfrukost. Det blir nog en krämig omelett med skinkfyllning. Mums. Efter frukost så tar jag nog en cykeltur. Jag känner att kroppen behöver röra på sig och Bettan har ju fått stå inne i garaget ett tag så jag gissar att hon behöver röra på sig. Föresten, har ni sett att man från och med 1 februari kan ansöka om bidrag om man köper en elcykel? Köper du till exempel en elcykel för 10000 så får du tillbaka 2500.

Hur ser midddagsplanerna ut för idag? I går kväll åt vi wienerschnitzel och äkta hälften stekte den till fullständig knaprig perfektion. Jag nästan himlade med ögonen när jag åt för det var så, så gott. Vi fick ett par stycken över så jag slänger nog ihop en wienerschnitzellåda till ikväll. Rester är gott!

Veckans bild får illustrera gårdagens fotosession hos Blomsterstallet i Hjärup. Och naturligtvis är allt på bilden mjölkfritt (ja, det var även glutenfritt). Ha en fortsatt skön dag.


Mjölkfri måndag den 29 januari

Kabanossgryta med röda linser

Mjölkfri tisdag den 30 januari

Torsk med citronskum och potatispytt

Mjölkfri onsdag den 31 januari

Köttbullar med stuvade makaroner

Mjölkfri torsdag den 1 februari

Currydoftande fisksoppa

Mjölkfri fredag den 2 februari

Kycklingburgare på surdegsbröd