God morgon söndag. Det här är ett tidsinställt inlägg, för själv så befinner jag mig på resande fot och njuter (förhoppningsvis) av hotellfrukost. Risgrynsgröt är så gott och jag vill redan nu berätta att bilden som illustrerar tisdagens recept är en ris a la malta.
Jag insåg att jag inte hade någon bra bild på risgrynsgröt, så det måste jag fotografera i år. Jag kokar alltid min risgrynsgröt på sojamjölk, men när Nicklas var liten, och det inte fanns så många växtbaserade alternativ, så kokade jag på kokosmjölk.
Och nu tar mina mjölkfria matsedlar jullov, så vi ses igen 2019.
Mjölkfri måndag den 10 december
Stekt blomkålsris med kabanoss och chilisås
Mjölkfri tisdag den 11 december
Risgrynsgröt med skinksmörgås
Mjölkfri onsdag den 12 december
Torsk med broccoli- och sojabönspuré med kokt potatis
Mjölkfri torsdag den 13 december
Ugnspannkaka med fläsk och lingon
Mjölkfri fredag den 14 december
Garlic Salsabiff med ugnsbakade rotsaker och sås