God morgon söndag. Det här är ett tidsinställt inlägg, för själv så befinner jag mig på resande fot och njuter (förhoppningsvis) av hotellfrukost. Risgrynsgröt är så gott och jag vill redan nu berätta att bilden som illustrerar tisdagens recept är en ris a la malta.

Jag insåg att jag inte hade någon bra bild på risgrynsgröt, så det måste jag fotografera i år. Jag kokar alltid min risgrynsgröt på sojamjölk, men när Nicklas var liten, och det inte fanns så många växtbaserade alternativ, så kokade jag på kokosmjölk.

Och nu tar mina mjölkfria matsedlar jullov, så vi ses igen 2019.

Mjölkfri måndag den 10 december

Stekt blomkålsris med kabanoss och chilisås

Mjölkfri tisdag den 11 december

Risgrynsgröt med skinksmörgås

Mjölkfri onsdag den 12 december

Torsk med broccoli- och sojabönspuré med kokt potatis

Mjölkfri torsdag den 13 december

Ugnspannkaka med fläsk och lingon

Mjölkfri fredag den 14 december

Garlic Salsabiff med ugnsbakade rotsaker och sås