Kommande vecka är det Alla Hjärtans Dag och jag vet att många ser det som ett kommersiellt jippo men det blir vad man gör det till. Jag älskar blommor och köper gärna hem en vacker bukett som är till oss båda och sedan får det räcka med det. Eventuellt går vi ut och äter men det hade vi nog gjort i vilket fall som helst. Något mer behövs inte utan det och jag förväntar mig inte heller en massa prylar. Det har jag tillräckligt av. Hur ser du på det här med Alla Hjärtans Dag?

Vi var en sväng på Väla igår men det blev fönstershopping för min del. Var inte sugen på något men fick ekiperat äkta hälften som behövde nytt i garderoben 😊

Ha en skön söndag.

 

nicklaskokbok_chokladtarta


Mjölkfri måndag den 13 februari 2017

Ellas shepherds Pie

Mjölkfri tisdag den 14 februari 2017

Fisklåda med räkor och dill

Mjölkfri onsdag den 15 februari 2017

Äggnudelwok med revben

Mjölkfri torsdag den 16 februari 2017

Kyckling i en senapsdröm

Mjölkfri Fredag den 17 februari 2017

Kassler och klyftpotatis i en sambal oeleksås