Vår fantastiska Nicklas har inte bara gett namn till Nicklas Kokbok utan sista halvåret har han arbetat med att ta fram en app till mig och Nicklas Kokbok. Appen är byggd som bloggen vilket innebär att det inte bara finns recept, utan stora delar av det som finns på bloggen – det finns också i appen.

Appen är nästan klar och jag söker nu några intresserade personer som vill testa min app och med intresserad menar jag dig som tidigare kommenterat hos mig och visat intresse för mjölkfri mat. Appen fungerar både för android som ios. Det enda jag önskar är att få feedback efter att du testat och alla feedback mottages – positiva som negativa. Jag tar gärna emot intresseanmälan redan nu antingen i kommentatorsfältet eller så mailar du mig. Jag av mig så fort appen är klar att testas.

16215878_1530081103673575_326230906_n

Spara

Spara