Äntligen fredag!!! Vilken vecka det har varit. Jag är rent slut i planeten och tycker inte jag har hunnit med någonting fast det är precis tvärtom. Till viss del gillar jag att arbeta under stress och så länge jag har koll på läget så går det bra men det har nästan blivit för bra den här veckan. Vi har två stora mässor på gång vilket innebär att jag ska se till att allt material kommer iväg på rätt tid och till rätt plats  och så har jag äntligen fått klar en 500-sidig katalog plus allt annat som ska göras. Jag var rätt panikslagen i morse innan jag allt föll på sin plats och nu ikväll vill jag bara sitta ned och göra absolut ingenting. I morgon ska vi iväg på till allergimässan i Malmö – Det goda livet. Det ser jag verkligen fram emot och bor ni i närheten av Malmö så hoppas jag att ni stannar till 🙂

September månad innebär att vi inom loppet av en vecka firar tre födelsedagar men vi har slagit ihop dem så det bara blir en tårta – annars blir det för mycket av det goda. Jag gillar att laga allt från grunden men den här gången har jag inte hunnit med så jag tänker inte ha dåligt samvete för att jag använder halvfabrikat.

1 tårta

princesstårta01

princesstårta02

Ingredienser:

  • 1 förpackning tårtbotten
  • 1 förpackning havre vaniljsås att lägga mellan bottnarna
  • 2 mosade bananer att lägga mellan bottnarna
  • 1-2 tsk torkad kaffe
  • 1 förpackning  havregrädde alt sojagrädde
  • 1 marsipanlock

Arbetsbeskrivning:
Lägg en botten på en tallrik. Skeda över hälften av vaniljsåsen och hälften av bananen. Lägg på en botten och lägg över resten av vaniljsås och banan.

Vispa grädde och smaksätt med kaffepulver. Lägg på tårtan och avsluta med marsipanlock.