Det är så många som pratar om quorn så jag var bara tvungen att prova. Vi försöker att äta vegetarisk en dag i veckan men det är inte alltid det lyckas, men jag blev verkligen positivt överraskad. Grytan är fullproppad med grönsaker och man blir behagligt mätt.

6 portioner

quorngryta

rotfrukter_1

Ingredienser:

  • 3 morötter i slantar
  • 1 skivad rödlök
  • 1 skivad vitlök
  • 1 paprika i skivor
  • 1 aubergine i skivor
  • 1 squash i skivor
  • 1 broccoli i bitar
  • 2 stora tomater, delade
  • 1 förpackning passerade tomater
  • lika mycket vatten som det ryms i en förpackning passerade tomater
  • 1 grönsaksbuljong
  • 1 påse quorn i bitar
  • salt
  • peppar
  • koriander
  • olja

Arbetsbeskrivning:
Börja med att bryna lök, vitlök och morötter ett par minuter. Tillsätt quorn och stek  ytterligare ett par minuter. Tillsätt övriga grönsaker, passerade tomater, grönsaksbuljong och vatten. Låt koka ett ca 10 minuter och smaka av med koriander, salt och peppar.