Ljuvligt spröda, syrliga rabarberbiscotti som smälter i munnen. Enda nackdelen med dem är att de är alldeles för goda, så dubbla receptet! De ev biscotti som blir över förvaras i en burk.
ca 20 st
Ingredienser:
- 100 g mjölkfritt margarin
- 1 dl strösocker
- 4 dl vetemjöl
- ½ dl mandelspån
- 1 tsk bakpulver
- 1 ägg
- knappt ½ dl rabarber i tunna, hackade skivor
Arbetsbeskrivning:
Vispa mjölkfritt margarin och strösocker poröst.
Tillsätt vetemjöl, mandelspån och bakpulver. Rör ned rabarber. Arbeta in ett ägg i smeten.
Rulla till tre längder som läggs på smord plåt. Platta rullarna lite med en gaffel. Gräddas ca 10 minuter i 200 grader.
Skär sneda bitor och lägg biscottin på ena sidan. Sätt in i ugnen och torka i ca 5 minuter.
Vänd kakorna på andra sidan och torka ytterligare 5 minuter.
Ta ut plåten och låt biscottin kallna.
Trackbacks/Pingbacks