Ledsen att jag inte hann uppdatera något från renoveringen igår men det var full fart från det möblerna anlände till sen kväll. I vanliga fall brukar Emma och jag stå för all montering men eftersom äkta hälften var hemma så fick han hoppa in istället för Emma (som var i skolan) – och det gick väl inte helt smärtfritt – hahaha. Den första halvtimmen går alltid åt att han konstaterar att vi fått fel saker, att ritningen är fel, att skruvarna är konstiga osv osv osv. You name it – men av någon anledning får han ihop det. Och det upprepas för varje sak som ska monteras…. Det är då jag tar en välbehövlig kaffepaus.

Tyvärr så var dock TV-bänken trasig 🙁 så jag kommer inte att visa några bilder över hela rummet utan det blir bara ett litet smakprov. Trist att man får trasiga saker men reklamation är inlämnad och jag hoppas att vi får ny skiva till TV-bänken ganska omgående.

renovering01

renovering03

Min snygga yoga-matta syns i bakgrunden 😉

renovering02

Till middag ikväll blev det en pan pizza med quorn. Gott 🙂

panpizza