logoVatten är en livsnödvändighet som vi inte kan vara utan. Och många, liksom jag själv, ser tillgången till vatten som en självklarhet. Så är det dock inte för alla. Den 22 mars firar min Rotaryklubb Världsvattendagen och för att kickstarta årets kampanj så har jag tagit fram en logotyp och hemsida som symboliserar min klubb – och vatten.

Rotary E-club 2410:s vattenflaska är en symbol för vårt arbete att hjälpa världen med livsnödvändigheter och medlemmar och besökande till Rotary E-Club 2410 stödjer detta arbetar genom att skänka vattenflaskor. Varje virtuell vattenflaska kostar 20 kr,  precis på samma sätt som när vi köper en flaska i kiosken eller på restaurangen. Jag hoppas att du vill vara med och stötta vår kampanj och det går bra att swisha in pengar alternativt att betala in via paypal.

Tillsammans kan vi göra skillnad.

printscreen new rotary water

Pengarna vi samlar in från donationer av vattenflaskor sänds vidare till Rotary Foundation. Rotary Foundations bidrag ger stöd till projekt som tillhandahåller rent vatten, sjukvård, läs- och skrivträning samt andra väsentligheter för behövande människor i hela världen. Rotary Foundation har sedan 1947 bidragit med nära 3 miljarder USD (ca 25 miljarder SEK) för att finansiera dessa livsviktiga insatser.