Så är då sanningens ögonblick här och en chans för er läsare att kanske få lära känna mig lite bättre. Vi får se om jag bjuder på någon överraskning.

asa_gilbertson_

 1. Forrest Gump är en film som jag kan se om och om igen. Tom Hanks i rollen som Forrest Gump är helt outstanding och vem kan inte bara älska citat som “Stupid is as stupid does” och “My mama always said, ‘Life was like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.’”
 2. Det spel jag för tillfället spelar på min smartphone är Cradle of Empires.
 3. Jag har varit enormt flygrädd, så pass flygrädd att jag inte flög på nästan 15 år. Bara tanken att gå in på en flygplats fick mig att hyperventilera och jag hade hemska mardrömmar om plan som störtade mot marken och jagade mig
 4. men jag övervann min flygrädsla genom att sitta bakom spakarna på MD 80- flygsimulator på CAE Oxford Aviation Academy.
 5. Tillsammans med en vän startade jag 1997 upp HTML-Gruppen (internet community) som var en av de allra första svenska grupperna av sitt slag. Vårt forum var vår mötesplats och vi delade hjärtligt med oss av alla våra html-kunskaper.
 6. Är enormt kvällstrött men däremot fasligt pigg på morgnarna
 7. Ville bli journalist när jag var yngre men gav upp planerna då jag inte kom in på Journalisthögskolan i Stockholm.
 8. Har i princip alltid ägt djur – hamstrar, katter, sköldpadda, vandrande pinne, marsvin, kanin och hund. Är mer kattmänniska än hundmänniska.
 9. Grönt och rött är mina favoritfärger men absolut inte i kombination – då blir det lite av julgran.
 10. Lärde uppenbarligen mina barn svära när jag körde bil (de påstår detta och jag får väl tro dem)
 11. Jag träffade min man när jag var 20
 12. Är förbaskat envis och har jag väl bestämt mig för att göra något – så ser jag till att det blir gjort.
 13. Är blyg. Jag är en storhejare på att planera, fixa och dona saker inför olika evenemang men avskyr att stå i rampljus.
 14. Läser mest bara bloddrypande deckare.
 15. Är mamma till 8 barn. Japp du läste rätt. Jag är inte bara mamma åt Nicklas och Emma utan jag är mamma till Jinell från Canada, Natalie, Ella, Matthew och Lachlan från Australien och Dania från Tyskland. Det är ungdomar som blivit en del av vår familj och jag kommer alltid att vara extramamma åt dom. Vare sig de vill det eller inte 🙂
 16. Jag föredrar Samsung framför Iphone
 17. Jag är mer hårdrocksböna än dansbandstjej
 18. Älskar smycken av alla de slag
 19. Favoritlåt just nu är Don´t be so shy med Imany
 20. Familjen påstår att dammsugaren är min bästa vän eftersom jag uppenbarligen dammsugar alldeles för ofta enligt dom.

Spara

Spara

Spara

Spara