Tack för året som gått. I början av 2014 kom Nicklas Kokbok igång igen efter att ha legat i vila ett par år. Jag har dock inte bara stått i köket utan vi har haft ett spännande år med våra utbytesstudenter. Så här är det – 2014 ur Åsas perspektiv.

Januari

natalie

Natalie från Australien flyttar in hos oss. Januari blir en intensiv och mycket rolig månad med att försöka lära ut svenska språket och våra sedvänjor. Vi får bekanta oss med Vegemite.

Februari

Nat_snow

Natalie fortsätter att fascineras av snö men den 23 februari tar äkta hälften ut motorcykeln för årets första trip.

Mars

IMG_5099

Jag hinner smita iväg en helg till härliga Scandic Sergel Plaza i Stockholm för att njuta en helg tillsammans med sonen.

April

easter

Mysig påskbuffé med delar av min familj på Sjöbo Gästis.

weden

Vi njuter, tillsammans med Natalie, av fantastiskt påskväder i Blekinge.

japan

Och efter 256 dagar återser  vi vår älskade dotter i Tokyo. Vilken vecka vi hade i Tokyo! Fantastiskt.

Maj

jinell

Natalie flyttar ut och Jinell från Kanada flyttar in. Större delen av våra helger tillbringas på motorcykeln.

Juni

midsummer

Traditionell midsommar med Jinell och Natalie på Svaneholms slott. Vi hinner också med en tur till Karlstad för att hälsa på Nicklas.

Juli
Jinell avslutar sitt år i Sverige och åker hem till Kanada igen.

ella

Vi njuter av semester i Blekinge och Ella från Australien flyttar in.

emmahem

Den 30 juli kl 23.05 landar Emma och avslutar därmed sitt händelserika år i Japan.

Augusti

smulan

Vi fortsätter njuta av vår semester och hinner också med en tur upp till Karlstad, där vi tillbringar en helg med Nicklas. Vi blir också adopterade av en katt.

bo

Vi hinner också åka mc en hel del.

September

IMG_4416

Nicklas fyller 21, Emma fyller 18 och jag fyller 50. Hade ett minnesvärt födelsedagsfirande men på självaste födelsedagen smet jag och äkta hälften iväg på en av våra små utflykter.

Oktober

emmaella

Var och lyssnade på Emmas tal hos Staffanstorps Rotaryklubb. Har hunnit med silversmideskurs och så har det blivit ett antal utflykter tillsammans med Ella.

November

huseby

Ella flyttar ut och Matthew från Australien flyttar in. På grund av att jag blev sjuk var vi tvungna att flytta ut Matthew men vi fortsätter att ha kontakt och träffa våra utbytesungdomar. Vi hann också med Huseby Bruk julmarknad.

December

IMG_5165

Intensiv månad men också en underbar tid då vi har fått chansen att vara tillsammans hela familjen igen.  Det är också lite vemodigt eftersom vår tid med våra utländska ungdomar börjar rinna ut.

Sammanfattningsvis, 2014 var ett mycket händelserikt år med många glada skratt.