Detta inlägg är ett samarbete med WorldOfShape.

Nu har jag levt tillsammans med WorldOfShape i fyra veckor – och det har varit fyra, helt fantastiska veckor. När jag fick erbjudandet att testa WorldOfShapes träning en månad så tvekade jag inte en minut för jag behövde verkligen ta tag i och förändra saker i mitt liv.

Mitt mål med WorldOfShape var att:

  • Strama upp kroppen (bort med daller). Jag ville inte gå ned i vikt utan det var ren formning av kroppen som gällde.
  • Få in träning som en naturlig del i min vardag.
  • Hoppas att träningen innebar att jag sov bättre och då automatiskt bli piggare

Så, hur har det gått. Jo, som jag berättat i tidigare inlägg så märktes det redan första veckan att kroppen stramades upp och uppstramningen har fortsatt. Jag har minskat 4 cm i midjan och träningen har kommit in som en naturlig del i min vardag. Jag kommer INTE att sluta med den.

asa_gilbertson

En stor förändring har varit frukosten. Tidigare slängde jag i mig en macka eller yoghurt på språng men nu är det smoothie eller havregrynsgröt som gäller. Jag älskar havregrynsgröt med sojamjölk och det ger en lååååång mättnadskänsla. För att spara tid så gör jag frukosten redan kvällen före och sedan är det bara att värma gröten i micron på morgonen.

Jag följde WorldOfShapes kostschema första veckan och det finns fyra olika varianter att välja mellan; ”vanlig”, vegetarisk, gluten och laktos. Eftersom det inte fanns någon kost för mjölkprotein så blev det lite fibblande  men det var inga problem. Jag valde dock att avbryta kostschemat efter en vecka eftersom jag inte var ute efter att gå ned i vikt.

En positiv sak med matschemat är att det är uppbyggt så att det man lagar på kvällen – det gör man dubbel portion av. Då har man med sig kommande dags lunch. Smart. WorldOfShape ska titta på möjligheten att göra ett kostprogram för oss som är allergiska mot mjölkprotein men jag tycker ändå inte man ska tveka att anmäla sig. De har en duktig dietist som kan hjälpa till med förslag.

Vad har mer hänt under dessa veckor? Jo, jag har fått ned sockersuget och äter inte alls lika mycket godis som jag gjorde tidigare. Träningen har jag fått in och den kommer att följa mig framöver.

åsa_gilbertson
På väg till julfest

Jag upplever också att jag sover bättre och det är fantastiskt att känna sig utvilad på morgonen. Inte alla dagar – men det är en klar förbättring.

Och nu kan man ju undra om jag har något negativt att säga om WorldOfShape. Nej. det har jag inte. Hela konceptet med träning och kost är toppen  och jag kan rekommendera det till alla som behöver en spark i baken att sätta igång. Jag lyckades göra stora förändringar bara genom att ägna 22.5 minuter var dag åt mig själv och jag nådde de tre målen jag hade satt – på bara en månad. Och med facit i hand kan jag varmt rekommendera WorldOfShape!

Peppad att prova?  Vill du gå ner i vikt? Få bättre hälsa? Eller kanske bara strama till kroppen? Få en månads beräknat kostschema? Bli coachad och få ett 30 dagars träningsprogram som hjälpt över 40.000 deltagare att nå sina mål?

Det här är min julklapp till dig. I samarbete med WorldOfShape får du  40% rabatt på valfritt program.

Uppdatering 160102: Julklappserbjudandet gäller inte längre men är du sugen att prova så rekommenderar jag varmt WorldOfShape.