Har suttit och tittat på lite vårmode och jag blev så förälskad i byxorna och blusen att jag kände att jag måste dela med mig av det här inspirationskollaget (länkarna är affiliatelänkar). Byxorna och blusen är så fina och det är något jag skulle kunna ha på mig på kontoret. Skorna är urläckra men det är bara att erkänna att jag inte pallar att gå i så höga skor längre, så de hade jag inte klickat hem. När jag var yngre kunde jag gå i hur höga klackar som helst men numera blir det betydligt lägre klackar. Jag tänker mer på bekvämligheten 🙂 Jag ska fortsätta surfa runt och se vad jag hittar, så ha en fortsatt skön söndag kväll. Blusen är nedsatt 30% så det är möjligt att jag klickar hem den senare.

Inlägget innehåller affiliatelänkar

/ 1. Blus HÄR/ 2. Halsduk HÄR / 3. Byxor HÄR / 4. Klocka HÄR / 5. Väska HÄR/ 6. Skor HÄR

 

Spara