Världsvattendagen är ett projekt som ligger mig varmt om hjärtat och som sker varje år den 22 mars med målet att lyfta fram vattenfrågor i alla dess former.

Min Rotaryklubb uppmärksammar den här dagen genom vårt vattenprojekt som du kan läsa mer om här.

Vårt mål för idag är att sälja 2410 virtuella vattenflaskor och en virtuell vattenflaska kostar 20 kronor, ett belopp som du antingen swishar eller betalar in via paypal.

Jag hoppas att du vill uppmärksamma Vattenvärldsdagen tillsammans med mig och har du någon minut över får du gärna:

  1. Drick ett glas vatten, njut i 15 sekunder och uppskatta vårt fina vatten.
  2. Köp en virtuell vattenflaska. Eller flera? Pengarna går till vattenprojekt runt jorden. Du hittar all information på den här sidan.
  3. Dela detta inlägg och sprid budskapet till dina vänner, Kanske ta en bild på dig när du dricker vatten och tagga #rotaryvattenflaska?
  4. Och skulle det vara så att du läser detta efter den 22 mars så går det fortfarande bra att skänka en virtuell flaska.

Finstilt:
Jag får absolut ingenting betalt för att skriva det här inlägget – utan det är en del av mitt intresse och samhällsengagemang. Då det är en snårig djungel vad som gäller vid blogginlägg avseende reklam och sponsring så väljer jag att i skriva rubriken sponsrat inlägg så att ingen i efterhand ska komma och peka med handen.