Går fort att göra när du väl har strimlat och rivit allt. Smakar fräscht och gott.

4 portioner

stektblomkal

Ingredienser:

  • 3 starka korvar, typ kabanoss, skivade i tunna skivor
  • ½ purjolök, strimlad
  • 1 broccoli, delad i mindre bitar
  • 1 näve haricot verts
  • 1 paprika, strimlad
  • 1 röd lök, strimlad
  • 1 blomkålshuvud, riven
  • 1 msk ingefära, riven
  • mjölkfritt margarin
  • chilisås till servering

Arbetsbeskrivning:
Börja med att bryna korven. Lägg över i form.

Bryn purjolök, haricot verts, paprika, rödlök och broccoli ett par minuter. Lägg i samma form som korven.

Bryn det rivna blomkålsriset tillsammans med riven ingefära ett par minuter. Blanda ned i formen och rör om.

Servera med chilisås.