4 portioner
Ingredienser:
- 1 hel kyckling
- 2 msk olja
- 1 flytande kycklingfond
- pepparmix
- salt
- 10 st potatisar
- salt
- koriander
- 1 gul lök
- 1 msk mjölkfritt margarin
- 3 dl oatly imat
- 1 msk dijonsenap
- 1 kycklingbuljongtärning
- 2-3 msk torkad koriander
Arbetsbeskrivning:
Pensla kycklingen med olja och kycklingfond. Krydda med salt och pepparmix. Lägg i ugnsform och sätt in i ugnen 200 grader i ca 50 minuter.
Skala potatisen och dela den på hälften. Lägg i ugnsform. Salta och smula över torkad koriander. Sätt in i ugnen tillsammans med kycklingen.
Hacka löken grovt. Bryn i mjölkfritt margarin. Tillsätt övriga ingredienser och låt såsen sakta sjuda så den blir tjock.
Trackbacks/Pingbacks