För drygt 9 månader sedan satt vi, klockan 9 på morgonen, på Narita Airport och åt sushi tillsammans med Emma och hennes värdmamma. Det var en mycket konstig känsla inte minst med tanke på att jag var otroligt trött efter flygningen och så fick vi äntligen träffa älskade dottern som vi inte hade sett på 256 dagar. En japansk TV-station var också på plats och filmade återföreningen. För att inte ha sovit på nästan 2 dygn så ser vi mycket pigga ut – på utsidan 🙂

narita

Tokyo är helt magiskt och inte så dyrt som man tror att det är Flyg för två personer, hotell för tre och sedan massor av aktiviteter, transport OCH mat gick på runt 18000:- för en vecka. Vi hann med otroligt mycket, fick träffa fantastiska människor och se otroliga miljöer. En sak är säkert – vi kommer att åka tillbaka.

Jag älskar sushi och i samarbete med Coolstuff har jag fått testa deras Sushi Bazooka.

sushi1

Den är superenkel att använda – om man läser och följer instruktionen. Jag gjorde inte det så min första rulle blev det bara mos utav, men de andra två rullarna blev perfekta. Jag la ris i rullen,  ett lager lax, gurka och wasabi-pasta. Jag hade inte japanskt ris utan använde jasminris men nästa gång kommer jag att använda rätt ris. Ska bara köpa hem det 🙂

sushi2

Sedan var det bara att följa anvisningen och få ut en perfekt rulle, som jag sedan virade sjögräs runt.

sushi3

Mitt försök till sushi är inte vackert, men som ett första försök är det bra 🙂 Och så gott!

sushi4

Jag brukar tänka efter både en och två gånger innan jag skaffar hem köksprylar, för jag vill att det ska komma till användning. Som den sushi-älskare vi är (äter sushi minst ett par gånger i månaden) vill jag säga att jag är mycket positiv till min Sushi Bazooka och det kommer inte att bli någon skåpvärmare. Den kommer att användas.