Min sweet chilikyckling är ett måste på buffébordet. Lätt och snabbt att slänga ihop och smakar supergott och fräscht med sweet chilisås. Dela kycklingen i strimlor och stek dem i mjölkfritt margarin. Salta och peppra, lägg upp på ett fat och ringla över sweet chilisås. Enklare än så kan det knappast bli.
Ingredienser:
- 1 kg kycklingfilé
- mjölkfritt margarin
- salt
- peppar
- 1 gurka
- 1 paprika
- ca 1 dl sweet chilisås
Arbetsbeskrivning:
Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem i mjölkfritt margarin. Skiva upp i bitar och lägg på ett fat.
Dela gurkan på hälften och gröp ur innanmätet (släng det). Dela gurkan i skivor och stek i mjölkfritt margarin. Lägg på kycklingen och blanda runt.
Häll på sweet chilisås och blanda runt.
Skiva en paprika tunt och lägg på toppen.
Trackbacks/Pingbacks