4 portioner
Ingredienser
- 500 g köttfärs
- 1 hackad gul lök
- 1 purjolök
- ½ grön paprika
- 1 vitlöksklyfta
- 1 tsk chilipulver
- 1 krm kajennpeppar
- 1 burk krossade tomater
- 1 tsk strösocker
- 6 msk rödvinsvinäger
- ½ krm salt
- mjölkfritt margarin
- strimlad grönsallad
- hackade tomater
- ev feferoni
- tortillachips
Arbetsbeskrivning
Bryn lök, purjolök och köttfärs i mjölkfritt margarin. Blanda i paprika, vitlök, chilipulver och kajennpeppar och bryn tills köttet är stekt.
Blanda i krossade tomater, strösocker, vinäger och salt. Låt puttra i ca 10 minuter. Smaka av. Häll blandningen i en form.
Lägg grönsakerna över köttfärsen. Lägg tortillachips över salladen och servera genast.