4 portioner

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 1 purjolök
  • ½ grön paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 krm kajennpeppar
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 tsk strösocker
  • 6 msk rödvinsvinäger
  • ½ krm salt
  • mjölkfritt margarin
  • strimlad grönsallad
  • hackade tomater
  • ev feferoni
  • tortillachips

Arbetsbeskrivning
Bryn lök, purjolök och köttfärs i mjölkfritt margarin. Blanda i paprika, vitlök, chilipulver och kajennpeppar och bryn tills köttet är stekt.

Blanda i krossade tomater, strösocker, vinäger och salt. Låt puttra i ca 10 minuter. Smaka av. Häll blandningen i en form.

Lägg grönsakerna över köttfärsen. Lägg tortillachips över salladen och servera genast.