I går när jag kom hem från jobbet så var jag fullpeppad av energi och jag lyckades inte ens bli av med den efter ett träningspass. Vårt kök har varit en bedrövlig historia sista veckorna och det märks att vi är fyra vuxna som bor ihop varav tre lagar egen mat. Jag ska egentligen inte klaga för Nicklas och Emma är fantastiskt bra på att plocka upp efter sig och städa bort allt de använder vid matlagning men det är just slutfinishen som jag saknat -att torka av skåp och lådor, spiller man något i skafferiet – städa upp det osv osv.

För att bli av med all energi så tog jag tag i det. Ut med allt porslin ur skåp och lådor, torka av, städa och putsa. Det tog ett par timmar av ihärdigt städande men gissa om jag var nöjd när jag var klar.

kitchen

Jag fortsatte till och med ut i hallen och började rensa alla lådor för jösses vad skräp som samlas. Alla fick i uppdrag att plocka sina saker och det som ingen vill kännas vid läggs antingen undan till loppis eller så förpassas det ut ur huset. Det är så skönt att få rensat upp och bli av med en massa saker som man aldrig använder.

Ikväll skall jag ta tag i klädkammaren och då få rensat ut kläder som bara hänger. Jag försöker ha som regel att det jag inte använt under ett år – det åker ut.

På matfronten har det inte hänt mycket nytt i veckan. Jag är inne i en period då jag äter omelett med olika fyllningar men det blir bättre imorgon då äkta hälften kommer hem efter att ha legat ute en vecka. Har ni något kul middagstips till helgen?