Jag har ett par jobbiga arbetsmånader bakom mig och som pricken över i åkte jag i måndags på en rejäl förkylning  – så för att pigga upp mig själv så bestämde jag mig för att unna mig lite vardagslyx i samband med Bloggmingel i Malmö. Sagt och gjort, jag bokade in mig och äkta hälften på Scandic Triangeln och vilket rum vi fick på 15:de våningen. Fantastisk inredning och fin utsikt över Malmö.

003bloggmingel_1603

002bloggmingel1603_2

003bloggmingel1603

004bloggmingel

Bloggmingel arrangeras av Bloggmingel.se som är Sveriges första mingelnätverk för professionella bloggare och företag som vill nätverka och samarbeta med bloggare. Arrangörer och utvecklare av konceptet är Käthe Nilsson från Mediaklar AB och Bloggagenturen.se och Anna Matkovich som är eventmanager på Bloggmingel.se. Det är ett supertrevligt arrangemang och man får träffa så många trevliga människor. Bra initiativ!

Liksom förra gången så hölls eventet på Scandic Triangeln så det var inte många meter jag behövde gå efter att vi checkat in på hotellet.

Som sponsorer & samarbetspartners under torsdagens mingel fanns

Välgörenhetsorganisation LoveNepal fanns också på plats och det är en ideell organisation som kämpar mot barnsexslaveri. Varje gåva gör skillnad och jag swishade genast in ett bidrag.
Vill du också bidra är swishnumret  123 900 5067.

007bloggmingel

Att mingla kommer inte naturligt för mig men jag lyckades ändå få många trevliga pratstunder med olika bloggare och företag.

Jag träffade Maria Schlyter som driver en blogg om Disneyresor. En sprudlande glad tjej som på ett inspirerande sätt fick till och mig intresserad av att vilja prova en sådan resa. Jag har besökt Disneyland i Los Angeles och Tokyo och hade helt klart vara intresserad av att göra en Disneykryssning.

006bloggmingel

Jag pratade med Victoria Klingenstierna från Pretty Darling som är hårstylist och makeup-artist. Vi pratade om att göra Emmas håruppsättning till hennes bal och hon ska återkomma med pris.

Jag träffade flera olika matbloggare inom olika kategorier och det är så härligt att utbyta erfarenheter. Jag pratade länge med Cecilia som driver sajten matdelikat.se och det var en trevlig bekantskap. Stanna gärna till på hennes hemsida.

011bloggmingel

Jag pratade också med med representanter från Fyrklövern och jag passade på att berömma dem för den fantastiska servis som jag började samla på när Bosse och jag flyttade ihop. Min servis har varit med om många fester, är diskad i maskin och trots detta har den inte en repa. Fyrklövern har ett brett sortiment och jag har kikat extra på Lars Wallins vackra serie. Jag känner att det kanske är läge för mig att börja samla igen. Jag kan verkligen skriva under på att Fyrklövern står för hög kvalité och man får ett vackert bordsarrangemang som håller många år. Är så nöjd med min ”gamla” servis. Jag lägger upp bild senare – jag sitter just nu i hotellsängen 🙂

012bloggmingel

Här är lite fler bilder från minglet.

005bloggmingel

009bloggmingel

008bloggmingel

Efter minglat träffades jag och äkta hälften i restaurangen och jag åt en helt sagolik ryggfile. Till efterrätt blev det kaffe och sorbé.

013bloggmingel

014bloggmingel

Atmosfären på Scandic Triangeln är avslappnad och serviceandan hög. Jag har aldrig haft några problem att beställa mjölkfri mat hos dem och jag upplever att man får det lilla extra. Vi är Scandicmedlemmar sedan flera år och jag kan verkligen rekommendera detta för er som bor på hotell någon gång då och då. Förutom att man får 20% på restaurangnotan så samlar man poäng på sitt boende som sedan kan bytas ut mot frinatt – lite vardagslyx.

Jag är så nöjd med bloggminglet och att man ges möjlighet att knyta kontakt med så många andra bloggare. Käthe och Anna gör ett fantastiskt jobb.

Vi har just varit nere och ätit hotellfrukost och det var så gott. Nu väntar vi bara på att shoppingcentret ska öppna så vi kan springa en runda innan vi åker hem. Hoppas alla får en trevlig helg!

18_bloggmingel

19_bloggmingel