Den här veckan ska jag inte glömma min mjölkfria matsedel för kommande vecka 😉 I morgon är det morotens dag så kika gärna in då jag bjuder på en god morotskaka.

Till måndagens pytt går det alldeles utmärkt att ersätta köttet med korv. Använd fyra korvar istället för en. Till tisdagens torskfilé med granatäpplesås så kan du servera pasta, matvete eller potatis. När jag lagar mat till mig själv så serverar jag rätter oftast med bara sallader men har man en hungrig familj så får man bjuda på mer tillbehör.

Måndagen den 4 aprilPytt med ärtpuré

pyttmedartsas

Tisdagen den 5 aprilStekt torskfile med granatäpplesås

granattorsk03

Onsdagen den 6 aprilQuornpizza

pizza02

Torsdagen den 7 aprilKöttfärssoppa

köttfärssoppa

Fredagen den 8 aprilSvart bönpasta med skinksås

blackpasta10

Lördagen den 9 aprilKycklinggratäng med cornichons

kycklinggratäng

Söndagen den 10 aprilPepparbiff med rotfrukter och mojo rojo

pepparbiff

Veckans sötsak – Morotskaka. Jag lägger upp receptet imorgon.

morotskaka