Arbetet med vardagsrummet fortskrider och i helgen har vi tömt ut rummet, målat tak och väggar i omgångar och vi har också lyckats ena oss om en tapet till fondväggen. Det blev en tapet som heter Sherwood från Midbec och den är urläcker. Den kommer att bli snygg till vårt nya möblemang.

sherwood

Nästa steg är att slipa och lackera om golvet men arbetet kommer att stanna av i veckan eftersom äkta hälften jobbar utomlands så vi tar nya tag till helgen igen. Jag kommer inte att hinna när jag jobbar så vi tar det i etapper. Målet är dock att vi ska vara klara på söndag för veckan därpå ska möblerna anlända.

Jag har inte hittat någon taklampa än så jag tar tacksamt emot tips. Lampan ska inte bara vara snygg utan det måste vara bra ljus.

vrum01

v-rum02

Vi sitter lite spartanskt men det går bra det också 😉

v-rum03

vrum04

Ikväll bänkar vi oss för sista delen av Min bror Kollokungen som Nicklas var med och filmade. Fortsatt trevlig söndagkväll till er alla.