Riktiga sommarwraps med smak av lax, dill och potatis som passar så bra att stoppa ned i picknickkorgen. Jag gjorde mina laxwraps dagen före men föreslår att du gör dem samma dag som de ska ätas, då de annars blir rätt mjuka.
Cirka 12 stycken
Ingredienser
- 600 g kokt, mosad färsk potatis
- 200 g smulad gravad lax
- 1 finstrimlad purjolök
- 0.5 dl finhackad dill
- 1 citron, pressad saft
- 2 msk majonnäs
- Sriracha mayo – smaka av
- sallad
- svartpeppar
- salt
- 3 st tunnbröd
Så här gör du:
Blanda potatis, lax, dill och purjolök. Pressa i citronen, salta och peppra. Bred tunnbrödet med majonäs. Lägg ett blad romansallad på tunnbrödet och lägg på laxröran.
Vik ihop och servera.
Trackbacks/Pingbacks