Hej sköna söndag. Allt bra med er? Var lördagen fin? Min lördag börjar precis som alla lördagar, klockan 08.30 står jag på gymmet och tränar vibroträning vilket ger mig den välbehövliga kickstart jag behöver inför helgen. Sedan rullar dagen på. I vanliga fall hade jag åkt hem och städat men efter att jag kraschade i slutet av maj med ett blodtryck som låg alarmerande över 217 så  tog vi ett beslut att ta in städhjälp. Det fungerar inte att jobba heltid och ha en firma vid sidan om samtidigt som jag tränar tre dagar i veckan och har en massa andra aktiviteter. Så det blev städhjälp. Det absolut bäst val vi gjort, Nu kan jag lägga energi på helt andra saker. Jag hoppas ni får en fin vecka.

Måndag

Grillad korv med squashsallad


Tisdag

Flygande Jakob


Onsdag

Ägg i skärselden


Torsdag

Currydoftande fisksoppa


Fredag

Polenta med gröna ärtor, schnitzel och Sriracha Chili Majonnäs


Veckans godbit

Drömrulltårta