Jag ser att många besökare söker efter recept på mjölkfri cheesecake och visst är det fantastiskt att det går alldeles utmärkt att göra en cheesecake utan ost. Whoop whoop! Cheesecakes är så otroligt fräsch att äta, smidigt att förbereda i förväg och sedan plocka fram en stund innan servering. Det är en kaka som passar lika bra till efterrätt som till fika eller att servera på buffébordet. Det är också en kaka som går väldigt fort att göra men den smakar som om man lagt ned timmar av arbete.
Här på bloggen finns recept på fyra stycken cheesecakes men en av dom vill du nog vänta med till jul 😉 En är frusen och de andra två ska bara stå i kylskåpet och gotta till sig innan servering. Klicka på bilderna så kommer du till recepten.
Jag har snöat in mig totalt på cheesecakes till den grad att jag blivit smått beroende, är också på ett uppdrag med att försöka baka ett nytt recept på cheesecake varje vecka (även om min man och barnen börjar bli trötta men det struntar jag i), tusen tack för receptet!